Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna

"72 sata bez kompromisa" međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo! Projekt se provodi u devet europskih zemalja. Hrvatska je deseta zemlja u Europi koja je prepoznala vrijednosti projekta, a u petak su posjetili i nas!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Nabava novog putničkog kombi vozila kapaciteta 8+1 osoba, prilagođenog za prijevoz osoba s invaliditetom za potrebe projekta Inkluzivna farma - Platforma zelenog poduzetništva koji je sastavni dio Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Kodni broj: UP.02.1.2.01.0057 u sklopu Poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru. Broj poziva: UP.02.1.2.01.

Broj ugovora: UP.02.1.2.01.0057
Naziv projekta: Inkluzivna farma – Platforma zelenog poduzetništva
OIB tvrtke ili organizacije: 59369523052
Naziv tvrtke ili organizacije: Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije
Osoba za kontakt: Željko Šalić
Lokacija: Sisačko-moslavačka , Petrinja
Kontakt telefon: 091 4050 535
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Datum objave: 12.10.2020.


Rok za dostavu ponuda: 26.10.2020.

Kratak opis nabave: Nabava novog putničkog kombi vozila kapaciteta 8+1 osoba, prilagođenog za prijevoz osoba s invaliditetom za potrebe projekta Inkluzivna farma - Platforma zelenog poduzetništva.

Nabava je objavljena i na web stranici Europski strukturni i investicijski fondovi na slijedećem linku Javna nabava_Inkluzivna farma – Platforma zelenog poduzetništva 

Prilozi:

Dokumentacija_za_nadmetanje

Obavijest_o_nadmetanju

Prilog I_Ponudbeni_list

Prilog II_Izjava_o_nepostojanju_iskljucenja

Prilog III_Troskovnik

Prilog IV_Tehnicke_specifikacije

Prilog V_Izjava_o_prihvacanju_uvjeta

Prilog VI_Izjava_o_roku_isporuke

 

Prilog VII_Obrazac_ugovora_o_nabavi

 

Stranica 1 od 3

Pretraga

O projektu

Cilj projekta je poboljšati socio – ekonomske i životne uvjete osoba s invaliditetom, djece i mladih s teškoćama u razvoju kroz razvoj i unaprjeđenje nove socijalne usluge Inkluzivne farme i pripadajućih sadržaja na području grada Petrinje.

    • 17 osoba s invaliditetom sudjeluje u izobrazbi i te će steći osobne kompetencije u uzgoju i branju povrća, voća i aromatičnog bilja kroz 180 radionica. Za 16 djece s teškoćama u razvoju periodično će se organizirati vrtne radionice u svrhu ranog osvještavanja o zdravoj  prehrani,  praćenja uzgoja i ubiranja plodova vlastitog rada. To je dodatnih 45 radionica. Također ćemo imati 82 radionice o preradei, obradi i pripremi uzgojenih plodova u svrhu jačanja osobnih kompetencija i unapređivanja životnih vještina OSI i djece s teškoćama u razvoju kao preduvjet za ravnopravno sudjelovanje u društvu i neovisan život. U projektu sudjeluju 33 osobe s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju, 40 članova njihovih obitelji, te 2 stručnjaka i lokalni dionici koji izravno rade sa OSI. Organizirat ćemo psihosocijalnu podrška za članove obitelji OSI, kao i 6 javnih manifestacija i kampanja na temu mogućnostima OSI

 

    •  U projektne aktivnosti ćemo uključiti 20ak srednjoškolaca koja će kroz obavljanje stručne prakse razvijati međusobnu integraciju i povezivanje s mladim osobama s invaliditetom i razvojnim teškoćama te još 15 volontera s približno 100 volonterskih sati godišnje na Inkluzivnoj farmi.

 

  •   Izgradit ćemo plastenik s uzdignutim gredicama i sustavom za navodnjavanje,  potrebnnom opremom,  alatima i materijalima te drvenu kućicu, ostavu. Radni prostor ćemo maksimalno prolagoditi osobama s invaliditetom (sanitarni čvor, staze). Nabavit ćemo kuhinju s pripadajućim kuhinjskim uređajima. Naposljetku, sigurni smo da će nam studijsko putovanje u Nizozemsku dati nove perpektive i ideje!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Udruge osoba s invaliditetom SMŽ.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Hrastovica bb, 44250 Petrinja

Farma se nalazi u malom, čarobnom selu kraj Petrinje, Hrastovici. Selo je smješteno u podnožju Hrastovačke gore koja je popularno izletište planinara i ljubitelja očuvane prirode.

Partnerstvo

 
Zeleno zlato
Grad Petrinja

Kontakt

   Udruga osoba s invaliditetom SMŽ

   Email: info@uosismz.hr

  +385 44 719 482

   Jelene Babić 18 44250 Petrinja

   Javite nam se!